Receptioner

Til boglancering, fødselsdag, vinsmagning, hvad det end er, kan vi levere lidt små hapsere.
Alle retterne er lavet til at nydes stående, som fingermad. Er det et større arrangement, vil vil glædeligt skræddersy et tilbud til dig.

En receptionsmenu med 4 retter koster 195 kr per person (foruden eventuel merpris for udvalgte retter). Flere retter kan tilføjes for 40 kr per person per ret.

Du skal bestille til minimum 40 gæster.

Vi leverer og anretter på stedet til 2000,- plus transport per kok. Det givne antal kuverter definerer hvor meget personale vi skal sende ud.

Vi kan også levere drikkevarer, vermouth, vine, sommeliers og tjenere til dit helt særlige event.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.

Retter

Hele året

Vol-au-vent med krabbe (+15 kr.)

Brioche med saltet Bisserup-ørred og radiser 

Brioche med saltet torsk og selleri

Mini-focaccia med tomat, oregano og stracciatella

Frittata med svampe fra Bygaard

Arancini med oksehaler (+15kr)

Arancini med pecorino (+15kr)

Toast med burratacreme og ramsløg

Toast med burratacreme og trøffel (+15kr) 

Manfreds oksetatar med brøndkarse & rugbrød

3 danske oste

Panna cotta på jersey-råmælk og sæsonens bær eller frugt

Cannoli med ricotta og pistacie

Drømmekage med kokos (vegansk)

Sæsonbaseret

Salat-”taco” med grønne blade og pistaciecreme (forår, sommer, tidlig efterår)

Grønne asparges med ansjos-emulsion og saltede æggeblommer (sen april til sen juni)

Brioche med stenbiderrogn og purløg (februar til april)

Brioche med saltet Bisserup-ørred og hvide asparges (sen april til sen juni)

Bagte seje jordskokker med sennepscreme (oktober til april)