En Kæmpe oplevelse - sommer
695,-
Den store menu til den store fejring med flere af vores signaturretter. Til et firma event eller et bryllup. Alle retterne serveres til deling
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.
Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie
Tartar på Bisserup Ørred med glaskål og grønne jordbær
Spæde salater og nye grøntsager vendt i hyldeblomst-vinaigrette
BÆSTs burrata med kaperspesto
BÆSTs charcuterie med pickles
—
Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme
Grillede majs med ‘ndujasmør
—
Økologisk dansk rib-eye af okse
eller
Dampet torsk med smørsauce
—
Nye kartofler vendt i brunet smør og estragon
Bagte nye løg med vesterhavsost og ramsløgskapers
—
Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
eller
Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone
En Kæmpe oplevelse - Efterår
695,-
Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone
Tartar på Bisserup-’rred med rå svampe fra Bygaard og spinat
Spæde salater og nye grøntsager vendt i æblevinaigrette
BÆSTs burrata med kaperspesto
BÆSTs charcuterie med pickles
—
Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme
Grøn taco med svampekompot
—
Økologisk dansk rib-eye af okse
eller
Dampet torsk med smørsauce
—
Hele bagte hokkaido-græskar med brunet smør og havtorn
Cremet perlebyg vendt med røgede mandler
—
Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
eller
Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone
En Kæmpe oplevelse - vinter
695,-
Surdejsbrød fra Mirabelle og okologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone
Tartar torsk med sennep og fennikel
Grønkål vendt med bergamotte-vinaigrette
BÆSTs burrata med rå svampe
BÆSTs charcuterie med pickles
—
Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme
Bagte selleri med pistacie
—
Økologisk dansk rib-eye af okse
eller
Hindsholm-gris stegt med kapers
—
Bagte kartofler med Hindsholm-dryp, fedtegrever og citrontimian
Kompot af græskar med vesterhavsost
—
Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
eller
Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone
En Kæmpe oplevelse - Forår
695,-
Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone
Tartar af torsk med radiser
Salat af selleri med brødkrumme, brøndkarse og ricotta
BÆSTs burrata med ramsløg
BÆSTs charcuterie med pickles
—
Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme
Grillede majs med ‘ndujasmør
—
Økologisk dansk rib-eye af okse
eller
Stegt økologisk kylling fra Gothenborg og stegesky
—
Grillede kålskud med løgtoppe og kapers
Bagte seje jordskokker med ansjoscreme
—
Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
eller
Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone