En stor oplevelse - sommer
475,-
En menu sammensat efter sæsonen med lidt til enhver smag. Alle retterne serveres til deling.
Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie
—
Tartar på Bisserup-ørred med glaskål og grøn melon
Spæde salater og nye grøntsager vendt i hyldeblomst-vinaigrette
BÆST Stracciatella med grillet urtevinaigrette
—
Braiseret økologisk oksetykkam fra Spis min Gris
eller
Stegt økologisk kylling fra Gorthenborg og stegesky
Grillet spidskål med krydderurter
Nye kartofler vendt i brunet smør og estragon
—
Panna Cotta på jerseymælk med orangekompot
Du kan altid tilføje vores forskellige signaturer og småretter som burrata og tartar til dit event.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.
En stor oplevelse - Efterår
475,-
En menu sammensat efter sæsonen med lidt til enhver smag. Alle retterne serveres til deling.
Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone
—
Tartar på Bisserup-ørred med rå svampe fra Bygaard og spinat
Spæde salater og nye grøntsager vendt i æblevinaigrette
BÆST Stracciatella med courgette og basilikum
—
Braiseret økologisk oksetykkam fra Spis min Gris
eller
Stegt økologisk kylling fra Gorthenborg og stegesky
Hele bagte hokkaido-græskar med brunet smør og havtorn
Cremet perlebyg vendt med røgede mandler
—
Panna Cotta på jerseymælk med orangekompot
En stor oplevelse - Vinter
475,-
En menu sammensat efter sæsonen med lidt til enhver smag. Alle retterne serveres til deling.
Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone
Tartar af torsk med sennep og fennikel
Grønkål vendt med bergamotte-vinaigrette
BÆST Stracciatella med rå svampe
—
Braiseret økologisk oksetykkam fra Spis min Gris
eller
Hindsholm-gris stegt med rosmarin
—
Kompot af græskar med vesterhavsost
Bagte kartofler med Hindsholm-dryp, fedtegrever og citrontimian
—
Mascarponecreme med knasende kaffe-biscotti
En stor oplevelse - Forår
475,-
En menu sammensat efter sæsonen med lidt til enhver smag. Alle retterne serveres til deling.
Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone
Tartar af torsk med radiser
Salat af selleri med brødkrumme, brøndkarse og ricotta
BÆST Stracciatella med ramsløg
—
Stegt culotte af økologisk okse fra Spis min Gris
eller
Stegt økologisk kylling fra Gorthenborg og stegesky
Grillet kål af forskellige typer med løgtoppe og kapers
Bagte seje jordskokker med ansjoscreme
—
Rabarber-trifli med vanilje