En stor oplevelse - sommer
475,-

En menu sammensat efter sæsonen med lidt til enhver smag. Alle retterne serveres til deling.

Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie


Tartar på Bisserup-ørred med glaskål og grøn melon

Spæde salater og nye grøntsager vendt i hyldeblomst-vinaigrette

BÆST Stracciatella med grillet urtevinaigrette

Braiseret økologisk oksetykkam fra Spis min Gris
eller
Stegt økologisk kylling fra Gorthenborg og stegesky

Grillet spidskål med krydderurter

Nye kartofler vendt i brunet smør og estragon


Panna Cotta på jerseymælk med orangekompot

Du kan altid tilføje vores forskellige signaturer og småretter som burrata og tartar til dit event.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.

En stor oplevelse - Efterår
475,-

En menu sammensat efter sæsonen med lidt til enhver smag. Alle retterne serveres til deling.

Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

Tartar på Bisserup-ørred med rå svampe fra Bygaard og spinat

Spæde salater og nye grøntsager vendt i æblevinaigrette

BÆST Stracciatella med courgette og basilikum

Braiseret økologisk oksetykkam fra Spis min Gris
eller
Stegt økologisk kylling fra Gorthenborg og stegesky

Hele bagte hokkaido-græskar med brunet smør og havtorn

Cremet perlebyg vendt med røgede mandler

Panna Cotta på jerseymælk med orangekompot

En stor oplevelse - Vinter
475,-

En menu sammensat efter sæsonen med lidt til enhver smag. Alle retterne serveres til deling.

Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

Tartar af torsk med sennep og fennikel

Grønkål vendt med bergamotte-vinaigrette

BÆST Stracciatella med rå svampe

Braiseret økologisk oksetykkam fra Spis min Gris
eller
Hindsholm-gris stegt med rosmarin

Kompot af græskar med vesterhavsost

Bagte kartofler med Hindsholm-dryp, fedtegrever og citrontimian

Mascarponecreme med knasende kaffe-biscotti

En stor oplevelse - Forår
475,-

En menu sammensat efter sæsonen med lidt til enhver smag. Alle retterne serveres til deling.

Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

Tartar af torsk med radiser

Salat af selleri med brødkrumme, brøndkarse og ricotta

BÆST Stracciatella med ramsløg

Stegt culotte af økologisk okse fra Spis min Gris
eller
Stegt økologisk kylling fra Gorthenborg og stegesky

Grillet kål af forskellige typer med løgtoppe og kapers

Bagte seje jordskokker med ansjoscreme

Rabarber-trifli med vanilje