En Kæmpe oplevelse - sommer
695,-

Den store menu til den store fejring med flere af vores signaturretter. Til et firma event eller et bryllup. Alle retterne serveres til deling

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker.

Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

Tartar på Bisserup Ørred med glaskål og grønne jordbær

Spæde salater og nye grøntsager vendt i hyldeblomst-vinaigrette

BÆSTs burrata med kaperspesto

BÆSTs charcuterie med pickles

Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme

Grillede majs med ‘ndujasmør

Økologisk dansk rib-eye af okse
eller
Dampet torsk med smørsauce

Nye kartofler vendt i brunet smør og estragon

Bagte nye løg med vesterhavsost og ramsløgskapers

Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
eller
Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone

En Kæmpe oplevelse - Efterår
695,-

Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

Tartar på Bisserup-’rred med rå svampe fra Bygaard og spinat

Spæde salater og nye grøntsager vendt i æblevinaigrette

BÆSTs burrata med kaperspesto

BÆSTs charcuterie med pickles

Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme

Grøn taco med svampekompot

Økologisk dansk rib-eye af okse
eller
Dampet torsk med smørsauce

Hele bagte hokkaido-græskar med brunet smør og havtorn

Cremet perlebyg vendt med røgede mandler

Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
eller
Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone

En Kæmpe oplevelse - vinter
695,-

Surdejsbrød fra Mirabelle og okologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

Tartar torsk med sennep og fennikel

Grønkål vendt med bergamotte-vinaigrette

BÆSTs burrata med rå svampe

BÆSTs charcuterie med pickles

Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme

Bagte selleri med pistacie

Økologisk dansk rib-eye af okse
eller
Hindsholm-gris stegt med kapers

Bagte kartofler med Hindsholm-dryp, fedtegrever og citrontimian

Kompot af græskar med vesterhavsost

Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
eller
Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone

En Kæmpe oplevelse - Forår
695,-

Surdejsbrød fra Mirabelle og økologisk ekstra jomfru olivenolie fra Titone

Tartar af torsk med radiser

Salat af selleri med brødkrumme, brøndkarse og ricotta

BÆSTs burrata med ramsløg

BÆSTs charcuterie med pickles

Manfreds legendariske tartar med brøndkarse og æggecreme

Grillede majs med ‘ndujasmør

Økologisk dansk rib-eye af okse
eller
Stegt økologisk kylling fra Gothenborg og stegesky

Grillede kålskud med løgtoppe og kapers

Bagte seje jordskokker med ansjoscreme

Chokolademousse af Friis-Holms prisvindende økologiske chokolade
eller
Tiramisù af BÆSTs egen økologiske mascarpone